SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Oh, ah, andare vi är Norrstrandare....

Välkomna till Norrstrands IF F10-lag (f.2010)

 
Här kan du hitta information och nyheter som rör vårt lag.
 
Vi har kört igång lite smått med inomhusträning på Norrstrandsskolan på söndagar och i Fotbollshallen på måndagar tillsvidare.
 
Inför säsongen 2022 så hoppas vi kunna erbjuda tjejerna 3 träningar per vecka plus 1 extra träning med Filip Rinstad som är tränare för Dam A.
Förhoppnings får vi spella flera cuper också.
 
Håll utkik! Vi ses snart!
 
/tränarna
Christmas Camp
2021-12-23 15:04

På måndag 27/12 firar vi jul med en träningsdag i fotbollshallen på Våxnäs, mellan Airdomen och Friidrottshallen.
Vi tränar mellan kl 10-13 då vi provar om fotbollsskorna passar, tränar, leker och spelar matcher, ta gärna med ett par löpskor ifall fotbollsskorna är för små.
Medtag även enklare mellanmål och vatten/dryck

 

Träningsdagen kan övergå i pulkaåkning på kvällen vid Rönnen på N:a Kroppkärr, ett förslag från tjejerna och blir isåfall ingen ledarstyrd aktivitet men förmodligen minst lika kul.

 

Mvh Ledarna

 

BingoBerra vill fira jul med oss
2020-11-11 19:28

Hej!
Nu har NiF styrelse beslutat att alla spelare i NIF ska sälja 3 enkellotter(á 100 kr) där laget får 23 kr per lott. Det finns även möjligheter att sälja dubbellotter (200 kr) och kalendrar(100 kr). Lotterna kommer att delas ut på Söndagsträningen, hämtas hos Stefan på Lyckhemsgatan 7 eller om ni kommer överens med honom om annat sätt att få lotterna. 

Om ni har möjlighet att sälja fler så innebär det ett stort tillskott till lagkassan och då kontaktar ni Stefan och beställer fler lotter eller kalendrar.

Om man inte har möjlighet t ex av religiösa skäl att sälja lotter så kontaktar man Stefan så löser vi detta på annat sätt.

mvh Tränarna

Futsal - inomhus Frödingskolan
2020-10-25 14:53
Futsalträning!
Nu kör vi igång med Futsalträning, eller inomhusfotboll, på söndagar mellan 11-12 på Frödingskolans idrottshall, ingång på Fröding Arena. Ta med inomhuskläder, inneskor och vattenflaska.

mvh Ledarna
Träningsdag 4/4 2020
2020-03-03 11:13
Vi laddar upp inför Erics Minnescup med en träningsdag på Norrstrands IP och konstgräset. Vi samlas 09.50 och beräknar att avsluta vid 13.00. Medtag vattenflaska och enklare mellanmål. Mer info kommer i kallelsen och utskick!

mvh Tränarna
Provstege kläder - Nif overall
2019-04-04 17:45
Hej igen!
Mycket att tänka på i starttider och nu har tiden kommit för de som vill beställa kläder.

På tisdag 9/4 kommer det att finnas möjlighet för de som vill beställa lagoverall och övriga NIF prylar. Efter träningen ligger det en provstege tillgänglig fram till kl 19 för de som vill att prova olika storlekar och göra en beställning. 

Linda Ryan, Vera REs mamma, kommer att vara med och styra upp beställningen.
Nedan finns en länk till utbudet med priser utan eventuell sponsring/reklam.

https://www.stadiumteamsales.se/norrstrandsif/fotboll

mvh Tränarna 
 
Våra sponsorer