SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

NIF som två olika lag i dampremiären
2024-04-15 17:36

Två nykomlingar möttes i division 2 Västra Svealands dampremiär på Kroppkärrs IP.

Sala FF var klart mest och bäst framåt i första halvleken och Norrstrand i den andra.

Så oavgjort, 4-4, kan anses som ett ganska "rättvist" resultat.

Norrstrands damer till tvåan för att stanna
2024-04-12 11:59

Norrstrands damer är tillbaka i division 2!

 

- Eftersom vi är nykomlingar är det många som tippar att vi ska komma bland de sista i sluttabellen. Vi är ödmjuka, men jag tycker att vi har kvalitet nog för att bli ett mittenlag och absolut kunna hänga kvar, säger huvudtränaren Filip Rinstad.

Årets första nyförvärv, Zoé Sennelier
2022-11-15 12:28

Accueillir Zoé Sennelier 

 

Årets första nyförvärv är klart!

Det är 19-åriga Zoé Sennelier som ansluter från franska storklubben Stade Malherbe Caen.

 

Huvudtränare Filip Rinstad säger följande:

 

”Otroligt kul att kunna presentera Zoé, som kommer vara ett utmärkt tillskott till en redan bra trupp. Zoé är en snabb och spelskicklig vänsterfotad mittback och kommer passa perfekt in i vår spelidé.”

 

Kommentar från Zoé:

 

”I’m happy to join the team and I will do my best to help the team get back to division 2”.

Spelarpresentation: Vera Hjalmarsson
2022-06-01 15:59

Vera Hjalmarsson, 28 år och målvakt, spelar även 2022 i Norrstrands IF!

 

"Jag väljer NIF 2022 dels för att det ligger nära mitt hem vilket underlättar familjelivet. Dock så är den främsta anledningen att det är en förening för ALLA, oavsett kön, ålder, position fysisk-/psykisk status eller satsning. Jag upplever att föreningen tar väl hand om sina spelare och ger goda förutsättningar till personlig utveckling liksom utveckling som en del av laget. Jag känner mig prioriterad i mitt lag och i föreningen."

 

Hanna Magnusson fortsätter
2022-05-11 15:47

Hanna Magnusson, 20, gör sin andra säsong i Norrstrands IF i år och spelar wing back och mittback.

 

"Jag valde att skriva på för Norrstand 2022 då jag vet att det är en träningsmiljö där jag kan fortsätta utvecklas som fotbollsspelare. Jag har trivts väldigt bra i föreningen under min första säsong och ser nu fram emot ännu en."

Matilda Möller kör på 2022!
2022-04-25 15:11

Matilda Möller, 27, är tillbaka från en skada som gjorde att hon missade hela förra säsongen och har skrivit på för 2022!

 

"Jag valde att skriva på för Norrstrand för att jag dels inte haft möjlighet att få spela med klubben på grund av en korsbandsskada och dels för att jag känner att det är en bra klubb att utveckla mitt eget spel inom. Jag gillar drivet Norrstrand har och att det finns en plan om att satsa, jag tror detta kan bli en riktigt rolig och utmanande säsong!"

 
Våra sponsorer