SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Hörrni! Det är träningstart nästa vecka!
2024-04-04 22:08

Äntligen alltså, som vi har längtat!!!

Det är träningsstart nästa vecka!

Onsdag 10/4 17.00-18.00 och sen söndag 14/4 09.00-10.00.

Dessa tider gäller då alltså april ut och då kommer vi bara vara på A-Plan, den nya konstgräsplanen.

 

Kallelse skickas några dagar innan varje träning och snälla, vi ber er (typ på våra bara knän) svara på kallelsen. Det blir så mycket enklare att planera träningen då. Och kom gärna i tid.

 

Vi är ett lag som vi väljer att fördela på två träningsgrupper, för att ge ledare och ditt barn bästa möjliga förutsättningar till en bra träning, fokus att se individen.

Vid ex poolspel kommer vi mixa spelarna med varandra från båda grupperna. Träningsgrupperna ser ni i bifogad bild och skulle ni som föräldrar ha idéer om förändringar är det bara att ni hör av er. Vi har utgått från vart de går i skola och det vi vet om deras relationer sedan tidigare. Men vi vet inte allt så något kan säkerligen justeras.

 

Träningarna kommer att bestå av:

• Gemensam samling där vi presenterar vad träningen handlar om och varför vi ska träna på de sakerna. De fotbollstermer vi ledare pratar i förklarar vi självklart om någon inte förstår eller om något är svårt.

• Gemensam uppvärmning.

• Vi fördelar oss efter träningsgrupperna och förklarar hur respektive övning ska genomföras.

• Gemensam avslutning och samling i ring där vi tackar varandra för dagens träningspass.

 

Vi har ett krav om benskydd för att få vara med. Vi kommer att ha nolltolerans gällande fult språk och avsiktligt fult spel. Vi låter spelarna fatta egna beslut i spelet samt uppmuntrar och berömmer försök. Fokus på mycket positiv feedback.

 

Onsdagar kör vi på halvplan med mycket fokus på ”bollkontroll” med olika övningar. Söndagar kör på helplan med fokus på matcher, kanske inte hela träningarna varje vecka men ändå ett tydligt matchfokus.

 

Och just det ja, vi glömde ett krav:

Ha sketakul på varje träning!

Ses på onsdag

 
Våra sponsorer