SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Föräldramatch på torsdag 13/6
2024-06-11 23:04

Sista träningen för vårsäsongen på torsdag den 13/6 och vad passar då bättre än en föräldramatch? 
Svar: Inget!

 

Så därför kör vi! 

De föräldrar som vill va med tar helt enkelt med sig grejer för att spela match. 

Ses på torsdag i vanlig tid

 

/Ledarna NiF P-2016

Sista delen av vårsäsongen
2024-06-04 11:30

Hej på er alla!

Nu är vi inne i de två sista veckorna av vårsäsongen och här kommer lite info.

 

På torsdag den 6/6 är det NiF-dagen och det händer massa roligt på IP. Och därför har vi valt att ställa in den dagens träning. 

 

Nästa vecka har vi också vår sista träningar inför sommaruppehållet. Men både tisdagens och torsdagens träningar går av stapeln som vanligt.

 

Och till sist, nästa helg är det poolspelsdags igen. Vårens 3:e poolspel, den här gången i Karlskoga (1 lag) och Vålberg (2 lag)
Vi kommer att skicka ut kallelser som vanligt men vill informera om att Karlskoga har flyttat sina matcher från söndagen 16/6 till lördagen 15/6. Som vanligt klickar man i där man kan, och kan man båda klickar man i båda så tar vi ut lagen utifrån det. 

 

mvh

Ledarna NiF-2016

Nästa Poolspel 2/6
2024-05-21 10:33

Hej på er igen!

Vilken succé på säsongens första poolspel i helgen! Massor med bra prestationer och massor med kul båda dagarna!! Heja heja spelarna i NiF-P2016!

 

Och nu är det snart dags för nästa poolspel, 2/6. Ett lag kommer åka till Degerfors och två lag kommer spela hemmaplan på ICA Maxi Välsviken Arena. 
Det lag som ska till Degerfors spelar på förmiddagen och de lag som spelar hemma spelar på eftermiddagen. Alla lag kommer spela 2 matcher vardera.

 

Mer exakt info om tider, samling och allt kommer men skriv ner datumet 2/6 till att börja med. 

Ses på träning ikväll

 

mvh

Ledarna NiF-P2016

Två påminnelser
2024-05-14 21:15

På torsdag är det dags för fotografering för vårt lag. Tidigare har vi skrivit att fotograferingen kommer ske på E-plan men fotografen tyckte den va sådär. Så det blir istället på B-Plan. 
Men samma tider gäller, samling 17.00 för ombyte till matchställ och sedan fotografering från 17.30.

 

Och här kommer den andra påminnelsen: 
6/6 är det NiF-dagen och vi behöver ställa upp med två föräldrar som vi skrivit om tidigare. 
Än så länge har bara en förälder hört av sig till Jonas så det behövs en till. 

 

Tiderna är 9:45 -12:45 eller 12:30-15:30 och anmälan med namn och mobilnummer görs senast 19 maj till evaldsson.jonas@icloud.com

 

Ses på torsdag

 

mvh

Ledarna NiF-2016

Poolspels-dags nästa helg!!!
2024-05-12 08:44

Hej på er alla!

Nästa helg är det dags för vårens första poolspel. Två lag kommer på lördag åka till Våxnäs för att bland annat möta Karlstad Fotboll och ett lag kommer på söndag åka till Karlskoga och anrika Bråtenvallen. 

Vi vet att vi tidigare skrivit att båda poolspelen skulle vara på söndag den 19/5 men det är Karlstad Fotboll som med kort varsel bytt dag, så tyvärr inget vi styr över. 

 

Under dagen idag kommer det gå ut två kallelser. En för lördagen, där det då ska vara två lag som spelar och en kallelse för söndagen där det ska vara ett lag som spelar. 
Man svarar på den dag man kan, kan man båda svarar man på båda.

Så bygger vi lagen utifrån hur många som svarar på kallelserna helt enkelt. 

 

På bifogad bild ser ni vilka tider som gäller för matcherna och i kallelserna ser ni vilka tider som gäller för samling. 

 

Mvh

Ledarna NiF P-2016

Fotografering och NiF-dagen
2024-05-06 21:13
Fotografering
V.20 är det lagfotografering för alla lag i förening och här kommer lite att tänka på inför fotograferingen:
Alla spelare som skall fotas skall ha ifylld fotolapp med sig och den ska va ifylld, Ni som har lämnat in den till oss ledare kommer att få sin under fototillfället. Har ni ännu inte fyllt i en, finns fortfarande chansen under de kommande träningarna. Be någon av oss ledare så hjälper vi till. 

Alla spelare kommer att få låna ett matchställ på plats

Vår fototid är 17:30 på torsdagen 16/5. Alltså under vår ordinarie träningstid, och vi samlas som vanligt kl 17:00 och byter om och gör oss redo. Kallelse kommer att skickas ut som vanligt. 
 
Självklart är fotograferingen inget tvång, är det någon som inte vill är det självklart okej.f
 
 

NiF-Dagen 6/6
Äntligen så närmar det sig NIF-dagen igen, nationaldagen 6 juni. Vi kommer ha många olika aktiviteter igång, bland annat hoppborg, megatrack, bumperball, tipspromenad, diverse tävlingar med fina priser för ung som gammal, bollkulspelarna födda 2018 kommer spela matcher.

Rickard Wallin, FBK, kommer med ett gött gäng och spelar traditionsenligt match mot ledare i föreningen, grillarna är igång och stämningen på topp.

Som vanligt är det vi tillsammans som gör dagen till den fantastiska tillställning det brukar vara och hjälp behövs utav er lag

Från respektive lag behöver vi en person mellan 9:45 -12:45 samt en person mellan 12:30-15:30.

Anmälan med namn och mobilnummer görs senast 19 maj till evaldsson.jonas@icloud.com

 

Mvh

Ledarna NiF-P2016

 
Våra sponsorer