SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Info efter föräldramöte NIF P-2014
2024-05-20 08:25
Hej! 
Stort tack till alla som kom på föräldramötet i onsdags - vi var väldigt glada över den stora uppslutningen och den positiva stämningen som var i klubbstugan!
 
Ni som inte var med, eller för er som vill titta igenom underlaget igen, så finner ni det här: NIF P2014_Foraldramote maj 2024.pdf
 
Vi vill passa på att lyfta fram ett par saker särskilt, nämligen:
 
 • SAMÅKNING MED SAMLING PÅ IP: För att främja samåkning så kommer alla lag att samlas på Kroppkärrs IP inför bortamatcher utanför Karlstad - Hammarö kommun. Detta kommer framgå av kallelserna i SportAdmin-appen. I appen finns även en samåkningsfunktion, skriv gärna där om ni har bil och har platser över, alternativt om ert barn behöver en plats i någon annans bil. Men annars löser vi detta på parkeringen på IP vid samlingen. Skulle ni behöva åka direkt till borta-destinationen vill vi att ni meddelar ansvarig tränare.
   
 • FREDAGSFOTBOLLEN: Fredagsfotbollen som vi gjorde reklam för kommer tyvärr inte att starta i år. Det är oklart om det blir en fortsättning till hösten eller nästa säsong. Men Kroppkärrs IP är självklart öppet för annan spontanfotboll!:)
   
 • DOMARVÄRDAR PÅ HEMMA-MATCHER: För att värna om våra domares trygghet och för att främja ett gott matchklimat vid sidan om planen, ska alla matcher ha en s.k. domarvärd. Det är ett icke betungande, men väldigt viktigt uppdrag - som vi skulle vilja ha er hjälp med, när ni kommer och tittar på våra hemma-matcher. Ansvaret innebär att:
  • Hälsa domaren välkommen, informera om var hen kan byta om och kolla om det finns några övriga frågor;
  • Värna en god matchmiljö genom att observera och bemöta tränare eller publik som uttrycker sig olämpligt mot domaren, så att hen känner sig trygg. Kolla gärna av i paus om domaren behöver hjälp med något.
 • Vi har hittills inte upplevt några olämpligheter och hyser tilltro att det kommer fortsätta vara fin stämning på våra matcher!

 

 • NIF-Dagen 6/6. Vi behöver 2st från vårt lag som hjälper till. NIF-Dagen är uppdelad i 2 pass. Pass 1: 9.45 - 12.45. Pass 2: 12.30 - 15.30          Det kommer vara många olika aktiviteter igång, bland annat hoppborg, megatrack, bumperball, tipspromenad, diverse tävlingar med fina priser för ung som gammal, bollkulspelarna födda 2018 kommer spela matcher. Dagens höjdpunkt blir då ett ledarlag från NIF ställer upp Färjestad BK i en 9-9 match och kanske kommer några ledare från vårt lag vara med :) så kom och titta med era barn den dagen och matchen. 
 • Bemanning Pass 1: Alexander Westberg, Pass 2: Nils Fridholm.
 
Tack fört ert engagemang som idrottsföräldrar!
 
Hälsningar, 
Ledarna NIF P2014
Upphämtning bingolotter Nif-P14
2022-12-14 09:21

Hej!

 

Det var många som missade att upphämtningen av bingolotterna var i går kväll. Jag är hemma idag fram till 16.00 för de som har möjlighet att hämta under dagen. I kväll är hämtning möjlig mellan 17-20!

 

Adressen är Östra Rosenlundsgatan 13

 

Ha en fin dag!

Hälsningar Emma

073-534 36 60

Bemanningsschema
2022-08-30 15:34

Hej!

Nu finns bemanningsschemat för 2022 under dokument.

 

Mvh

Ledarna

 
Våra sponsorer