SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Sammanfattning föräldramöte NIF P-2016
2024-03-26 15:10

Snart är fotbollssäsongen äntligen här!

 

I och med föräldramötet förra veckan gick vi igenom träningstider, vårt tänkta upplägg inför säsongen, vilka åtaganden som ni förväntas ställa upp på som medlemmar i Norrstrands IF mm. Nedan kommer en kort sammanfattning:

 

Vi kommer att dela upp gruppen i två "träningsgrupper". Gruppindelningen kommer att baseras på var barnen går i skolan - detta för att förhoppningsvis alla ska ha folk i gruppen som de känner sedan tidigare. Värt att notera dock - träningarna kommer att ske på samma sätt, på samma plan och med vissa gemensamma inslag (t.ex. samling/avslut). 

 

Vi börjar träna den 10/4klockan 17.00-18.00 på A-plan (nya konstgräsplan). Under april kommer vi att träna på onsdagar 17.00-18.00 och söndagar 9.00-10.00, båda tiderna är på A-plan. I maj kommer vi att få nya träningstider.

 

Den 6/4 är det anläggningsdag på IP, och vi kommer att behöva minst 4 personer som är med och hjälper till. Jobbet innefattar diverse uppgifter, exempelvis städning, målning och annat för att förbättra trivseln på IP. Om det finns någon frivillig som kan tänka sig att ställa upp får ni gärna höra av er, annars kommer vår nytillsatta "lagledare", Jonas Evaldsson, att tillsätta fyra stycken som kommer att behöva vara på plats. Om ni inte kan är det ert ansvar att byta tid. Man kan på ett enkelt sätt höra av sig till Jonas på mejl evaldsson.jon@icloud.com 

 

Vi förväntas även sälja minst fyra NIF-häften (häfte med diverse rabatter på olika butiker/restauranger mm) per person under säsongen. Två på våren och två på hösten. Detta ska alla medlemmar i NIF göra, och det finns ingen returrätt på dessa. De kostar 300 kr styck. Emma Kvarth kommer att hantera administrationen kring NIF-häften.

 

Det kommer även tillkomma några andra åtaganden under säsongen. Vi kommer att få en vecka tilldelad som vi ska bemanna kiosken. Mer information kring det kommer när det är aktuellt, men Sara Carlsson är kioskansvarig och kommer att sätta upp kioskschemat. Där gäller samma som vid anläggningsdagen, man får en tid tilldelad sig och om den inte passar är det ens egna ansvar att byta med någon.

 

Vi kommer även att sälja bingolotter, precis som i fjol. 

 

Alla dessa åtaganden ger föreningen ett välbehövligt tillskott till kassan, men en del av pengen går även till vårt lag - så det är ett enkelt sätt för oss att få ett tillskott till lagkassan, vilket på sikt kommer att möjliggöra att vi kan göra något roligt med laget.

 

Vi har anmält tre lag till poolspel under säsongen, så förhoppningsvis blir det några fler matchtillfällen under säsongen. Mer information kommer kring det när vi har fått lite klarhet i situationen.

 

Om det finns någon som är sugen på att hjälpa till som ledare under säsongen är det bara att hojta till. Vi har en stor trupp, så all hjälp är uppskattad. 

 

En sista påminnelse, se gärna till att svara på kallelserna ni får på SportAdmin, det underlättar enormt om vi vet på ett ungefär hur många barn som kommer på träningarna.

 

Vänliga hälsningar,

Ledarna


Nyhetsarkiv
Påminnelse NiF-Häftena2024-04-15 13:35
NIF-Häftena2024-04-03 20:43
Skämstaktiken2024-03-27 17:45
Anläggningsdagen 6/42024-03-27 10:44
 
Våra sponsorer