SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Skämstaktiken
2024-03-27 17:45

Tjo igen

Tänkte prova en ny taktik för att få fler att anmäla sig till anläggningsdagen 6/4, skämstaktiken. 

I laget har vi i dagsläget ca 45 spelare, det är typ då ca 80-100 vårdnadshavare/andra vuxna kopplade till spelarna, beroende på hur familjekonstellationerna ser ut. 

 

Vi har 8 tränare, varav 6 kommer vara mer engagerade, 1 lagledare (jag som skriver det här inlägget), och några fler föräldrar som är engagerade som ansvariga för olika grejer, som t ex bingolotter, NIF-häften, domare osv. 

 

Och än så länge, trots över 60 visningar av det förra inlägget om anläggningsdagen har det anmält sig 1 person, så vi har alltså 2, eftersom vi hade en redan från början. 

 

Så vad gör ni andra ca 70-90 personer den 6/4? För det kan väl inte vara så att alla är upptagna hela dagen? 

 

Hoppas ni förstår att det här inlägget är skrivet med en relativt stor portion ironi. Men hoppas också ni förstår att föreningen behöver hjälp från alla lag. 

 

Passen som är kvar att fylla är Pass 2 kl 11.30-14.00 2 personer och precis som förut mejlar man mig om man kan tänka sig att vara med: evaldsson.jonas@icloud.com

 

Vi ber också om ursäkt för att informationen om den här dagen inte kommit ut med så lång framförhållning, det kan vi absolut bli bättre på. 

 

Ha en fin kväll och Forza Färjestad

 

mvh

Jonas, Lagledare NIF P-2016

 
Våra sponsorer