SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrstrands Idrottsförening
Fotboll

Fotografering och NiF-dagen
2024-05-06 21:13
Fotografering
V.20 är det lagfotografering för alla lag i förening och här kommer lite att tänka på inför fotograferingen:
Alla spelare som skall fotas skall ha ifylld fotolapp med sig och den ska va ifylld, Ni som har lämnat in den till oss ledare kommer att få sin under fototillfället. Har ni ännu inte fyllt i en, finns fortfarande chansen under de kommande träningarna. Be någon av oss ledare så hjälper vi till. 

Alla spelare kommer att få låna ett matchställ på plats

Vår fototid är 17:30 på torsdagen 16/5. Alltså under vår ordinarie träningstid, och vi samlas som vanligt kl 17:00 och byter om och gör oss redo. Kallelse kommer att skickas ut som vanligt. 
 
Självklart är fotograferingen inget tvång, är det någon som inte vill är det självklart okej.f
 
 

NiF-Dagen 6/6
Äntligen så närmar det sig NIF-dagen igen, nationaldagen 6 juni. Vi kommer ha många olika aktiviteter igång, bland annat hoppborg, megatrack, bumperball, tipspromenad, diverse tävlingar med fina priser för ung som gammal, bollkulspelarna födda 2018 kommer spela matcher.

Rickard Wallin, FBK, kommer med ett gött gäng och spelar traditionsenligt match mot ledare i föreningen, grillarna är igång och stämningen på topp.

Som vanligt är det vi tillsammans som gör dagen till den fantastiska tillställning det brukar vara och hjälp behövs utav er lag

Från respektive lag behöver vi en person mellan 9:45 -12:45 samt en person mellan 12:30-15:30.

Anmälan med namn och mobilnummer görs senast 19 maj till evaldsson.jonas@icloud.com

 

Mvh

Ledarna NiF-P2016

 
Våra sponsorer